Aanvragen Of maak direct een afspraak

Ik zou direct weer met TOP Totaal gaan praten

“Wat de kwaliteit van het chalet betreft en de manier van aanpak en hoe je geholpen wordt, ben ik enorm enthousiast en ik zou zo weer met TOP Totaal gaan praten”, zegt Kees van de Brink. Enkele jaren geleden was hij één van de eerste relaties, die een mantelzorgwoning lieten bouwen bij TOP Totaal. Speciaal voor zijn dementerende moeder. De woning heeft met hulp van TOP Totaal inmiddels een nieuwe bestemming gekregen.

Op zoek naar een mantelzorgwoning voor zijn moeder kwam Kees van de Brink enkele jaren geleden terecht bij TOP Totaal. In een periode waarin de mantelzorgwoning nog nauwelijks bekendheid genoot. Het was één van de eerste zorgwoningen die TOP Totaal bouwde. De zus van Kees, die enige tijd in Afrika verbleef, kwam terug naar Nederland om voor haar moeder te zorgen. Moeder betrok de mantelzorgwoning en de zus gingen het ouderlijk huis bewonen.

Moeder in de eigen omgeving

Een prachtige oplossing om de moeder in de eigen omgeving te laten wonen onder het toeziend oog van de familieleden. Hoe anders en mooier dan in een zorgcentrum. “Wat mij al direct bij mijn eerste bezoek aan TOP Totaal opviel was het enthousiasme en de open en correcte aanpak van Richard van den Top als directeur. Hij ontving ons heel spontaan, zonder dat we lang moesten wachten, zonder pas na twee weken een afspraak te hebben. Nee, direct en correct. Ik bewaar daar hele goede herinneringen aan”, aldus Van de Brink.

Geweldig die jongens van de montage

“In die open en correcte sfeer verliep het hele proces. Richard van den Top kwam ook direct op locatie kijken om ons te adviseren. Ook daarna tijdens de keuze van de woning, het maken van tekeningen en berekeningen door TOP Totaal, de ontvangst tijdens de productie en het transport en plaatsing het is allemaal perfect verlopen.”

“Ik wil trouwens een bijzonder compliment maken aan de jongens die de woning kwamen plaatsen. Dat enthousiasme en de manier van aanpak. Alles ging, niets was te veel, keurig in de omgang, geweldig gedaan! Alles verliep helemaal naar wens!”

Woning behoudt waarde

“Na twee jaar was de woning niet meer nodig en is hij verkocht. Want dat is het mooie aan de TOP Totaal zorgwoning, ze heeft een hoge restwaarde en kan altijd weer worden verkocht. Het transport is door TOP Totaal geregeld en als ik nu weer een mantelzorgwoning nodig heb, ga ik zo weer met TOP Totaal praten, want ik heb er hele goede ervaringen mee”, besluit Kees van de Brink.

Bekijk het eindresultaat!

 


FILTER OP THEMA

UW ADVISEUR
Lammert

Lammert Haverkamp

Zorgwoning adviseur