Aanvragen

Uw zorgwoning volledig ergonomisch ingericht

Blijf ook Wonen gaat samenwerken met Thuismobiel.nl. “Wij brengen iets unieks wat nooit eerder is gedaan! Blijf ook Wonen richt u volledig op maat gemaakte zorgwoning voortaan ergonomisch in naar uw zorgbehoeften”, zegt Martijn Grift van Thuismobiel.nl.

Martijn Grift van Thuismobiel.nl kijkt met de blik van een professional, naar uw thuissituatie en geeft senioren en zorgbehoevenden advies en ondersteuning om met uw woon- en interieuraanpassingen een comfortabele en huiselijke sfeer te creëren, die zowel ergonomisch als in beleving en uitstraling alle comfort biedt die u wenst.

Thuismobiel.nl combineert een professioneel advies aan een vakkundige inrichting van de door u gewenste ergonomische aanpassingen. Thuismobiel.nl levert een breed assortiment aan ergonomische producten en praktische oplossingen voor in en om het huis.

Aangepast wonen in uw eigen vertrouwde omgeving

Eigenaar Martijn Grift is een professional binnen de wereld van zorg en aangepast wonen. Hij weet wat aangepast wonen betekent. “Samen met Blijf ook Wonen willen wij het verschil maken met andere leveranciers van zorg- en mantelzorgwoningen. Vaak dient u na het kopen van een zorgchalet of mantelzorgwoning de inrichting en zorgaanpassingen zelf uit te zoeken. U raakt verdwaalt in de mogelijkheden, waarbij de keuze welke voor u de beste oplossing zijn, vaak een hele moeilijke is.”

Vakmanschap en professionalisme komen samen

Daar het vakmanschap van TOP Totaal (Blijf ook Wonen is een concept van TOP Totaal) te combineren met het professionalisme van Thuismobiel.nl staat u er niet meer alleen voor. Maar praat u met professionals over een ‘maatwerk oplossing in ergonomisch wonen.

Waar anderen stoppen, gaan TOP Totaal en Thuismobiel.nl nog een stap verder. Zij overleggen met u als koper over uw ergonomische wensen. Op die manier wordt elke zorgwoning 100 procent maatwerk, waarbij de woningaanpassingen de sfeer en het wooncomfort niet beïnvloeden en het warme thuisgevoel gehandhaafd blijft.

Meer informatie?

Neem gerust contact op met Martijn Grift van Thuismobiel.nl voor meer informatie.

Telefoonnummer: 06-39476531
E-mail: info@thuismobiel.nl
Website: www.thuismobiel.nl


FILTER OP THEMA

UW ADVISEUR
Lammert

Lammert Haverkamp

Zorgwoning adviseur