Aanvragen Of maak direct een afspraak

Zorgrecreatiewoningen in Arcen en Kamperland

Samen met de Stichting On Wheels realiseerde TOP Totaal speciale zorgcreatiewoningen op park Klein Vink in het Limburgse Arcen en Kamperland op het Zeeuwse Noord-Beveland. Een compleet aangepaste vakantiewoning waarin kinderen die zorg behoeven, samen met hun ouders of vrienden, een geweldige tijd beleven.

Marijke Sentgens van de Stichting On Wheels is initiatiefnemer. Zij kwam tot dit idee omdat ze zelf kinderen heeft met de ziekte van Duchenne en vond dat haar kinderen dezelfde kansen op een mooie vakantie verdienden als alle andere kinderen. Toen ze met haar idee bij Richard van den Top aanklopte, werd ze daar warm ontvangen en samen ontwikkelden ze een luxe zorgwoning voor de recreatie. De woningen zijn het hele jaar te huren en liggen in het Roompot Beach Resort in Kamperland (Zeeland) en het Roompot park Klein Vink in het Limburgse Arcen.

Arcen Zorgchalet 04Aangepast aan zorgbehoevenden

Een heerlijk vakantie genieten met uw zieke kind, dat kan nu in één van de twee Villa’s On Wheels. Deze recreatiewoningen zijn volledig aangepast voor rolstoelgebruikers en bedlegerige zieken. Naast een extra brede en drempelloze toegang is er een plafondtillift aangebracht, die rechtstreeks vanaf de hooglaagbedden naar de badkamer leidt. Tevens is het toilet extra breed en beschikt de badkamer over een extra groot ligbad en een douchestoel. De villa’s zijn toegankelijk voor maximaal 6 personen.

Zeer luxe zorgwoning

Aan luxe ontbreekt het niet. De keuken is compleet ingericht met vaatwasser, magnetron, grote koelvriescombinatie, wasmachine en droger en een complete keukeninventaris. Verder een gezellige en volledig ingerichte woonkamer, 3 slaapkamers, waarvan 1 volledig aangepast met 2 hooglaagbedden. Gezellige veranda met tafel en 4 stoelen en een zeer ruime tuin met zitje en parasol. Ook is er een schuurtje voor de opslag van spullen.

Stichting On Wheels

Stichting On Wheels beijvert zich om kinderen, volwassenen en ouderen met een (ernstige) beperking, zoals de ziekte van Duchenne, een ontspannen vakantie te bieden. Zij maken dit mogelijk door het uitlenen van aangepaste vervoer- en kampeermiddelen, de twee vakantievilla’s en het organiseren van activiteiten.

Met stomheid geslagen

“Ik kwam destijds tijdens een open dag in de productiehal bij TOP Totaal en zag daar een geweldig luxe vakantiewoning”, zegt Marijke Sentgens. “Ik was met stomheid geslagen toen Richard zei, dat het een villa voor On Wheels was. Zo mooi!, zo luxe. Ik stond perplex”

Beleef het zelf en neem samen met uw gezin en uw zorgbehoevende kind of ouder een vakantie in de TOP Totaal Villa On Wheels in Zeeland of Limburg.

Bekijk het eindresultaat!

 


FILTER OP THEMA

UW ADVISEUR
Lammert

Lammert Haverkamp

Zorgwoning adviseur