Aanvragen Of maak direct een afspraak

Thuis oud worden, wat kun je nog meer wensen?

Blijven wonen in je oude vertrouwde omgeving, het is de wens van iedereen. Zeker voor de familie Pellegrom uit Waardenburg die jarenlang aan huis bedrijfsactiviteiten uitoefenden. “Wij zijn zo aan deze plek verknocht, dat we blij zijn hier te kunnen blijven wonen in een TOP Totaal mantelzorgwoning.”

Meneer Pellegrom had tientallen jaren lang aan huis een fruitbedrijf. Enkele jaren geleden deed hij het bedrijf over aan zijn zoon. `Maar”, zegt mevrouw Pellegrom: “Wanneer je zoveel jaren hier hebt gewoond, dan moet je niet zoals het spreekwoord zegt: oude bomen nog gaan verkassen. Wij zijn helemaal verknocht aan deze plek. Omdat op het erf voldoende groot was voor het plaatsen van een mantelzorgwoning, hebben we contact gezocht met TOP Totaal”.

Waardenburg Mantelzorgwoning 12Maatwerk woning

`Ons sprak de TOP mantelzorgformule erg aan. We hebben weliswaar geen woningaanpassingen nodig, maar die mogelijkheid bieden ze wel. Omdat de woning altijd verplaatst kan worden, behoudt ze tevens haar waarde. Want deze woning werd eerder door een andere ouder gezin gebruikt, maar was wegens overlijden niet meer nodig. TOP Totaal regelde de koop, de vergunningaanvraag en het transport en het plaatsen van de woning.

Vergunning

TOP Totaal beschikt over een compleet concept waarbij de klant niet alleen is verzekerd van een hoogwaardige mantelzorgwoning, maar zij verzorgen ook alle activiteiten rond transport en plaatsing en maken, zodat de aanschaf van een mantelzorgwoning ‘zorgeloos’ verloopt. TOP Totaal denkt optimaal mee met de koper, ook wanneer later nog eventuele aanpassingen nodig zijn. Op die manier geniet de koper van een woning die volledig gebruikers klaar wordt opgeleverd en optimaal voldoet aan de wensen en eisen op het gebied van optimaal wooncomfort.

De aanwezige mantelzorgfaciliteiten, zoals extra brede rolstoeldeuren, zijn overbodig, maar bieden de mogelijkheid om straks wanneer dat nodig mocht zijn, om dan zonder aanpassingen te blijven wonen. TOP Totaal regelde het transport en de plaatsing. Wij konden ‘zorgeloos’ verhuizen. Dat geeft wel een heerlijk gevoel. De vakmensen van TOP Totaal zijn prettig in het contact, je hebt één aanspreekpunt en het zijn vakmensen in de uitvoering, die veel respect hebben voor mens en omgeving. Alles is werkelijk perfect verlopen. En voor elke vraag vind je bij hen een luisterend oor”, aldus mevrouw Pellegrom.

60 m2 wooncomfort

“Wij hebben hier in de tuin een perfecte woning, 60m2 groot, voldoende voor ons twee, voorzien van alle luxe en comfort. Met woonkamer, keuken, badkamer met douche, slaapkamer en zelfs nog een extra kamer. Het allerbelangrijkste is, dat wanneer we naar buiten kijken, we nog steeds elke ochtend genieten van onze oude vertrouwde omgeving. De omgeving waar wij zo verknocht aan zijn. Het geeft een gevoel van gelukzaligheid…..en als de zoon dat wil kunnen we ook nog een handje toesteken….”

Bekijk het eindresultaat!

 


FILTER OP THEMA

UW ADVISEUR
Lammert

Lammert Haverkamp

Zorgwoning adviseur