Aanvragen Of maak direct een afspraak

Zorgchalet Elspeet

Elspeet, Gelderland

Zorgchalet met elektrische deuren

“Een magnifiek uitzicht, geweldige service van TOP Totaal, het eerste chalet met elektrische deuren en een TOP woning” lacht de bewoner  wanneer hij de voordelen van het chalet en het wonen op de Veluwe bespreekt, Ik kan niets anders zeggen dat het geweldig is en dat TOP Totaal zijn naam echt eer aan doet”.

Heerlijk wonen in Elspeet

De bewoner woonde voor kort in Zeeland. De afstand werd toch wel een bottleneck en ook had hij daar niet veel familie zitten. Zo werd al snel besloten achter de bestaande woning een zorgchalet te plaatsen en daar heeft de familie geen dag spijt van gehad.

Lang leve Google

Via Google, zoekende naar zorgwoningen, stuitte de familie op de naam TOP Totaal. Daar TOP Totaal vanuit Elspeet niet ver is was het een logische keuze om eerst daar eens polshoogte te nemen. En met succes! De familie was verkocht en niet lang daarna werden zij de trotse eigenaar van dit heerlijke chalet.

Het eerste chalet met elektrisch bedienbare deuren

Al rondwandelend in dit praktisch ingedeelde chalet blijkt dit chalet het eerste chalet te zijn dat met behulp van een elektrische sleutel die de deuren op afstand kan openen en sluiten. Daarnaast is er in het hele chalet rekening gehouden met het feit dat de bewoner in een rolstoel zit. Zo is de slaap- en badkamer geheel aan deze handicap aangepast.

 Luxe woonkamer met magnifiek uitzicht op de weide

Om ons eens heen siert het najaar, vogels kwetteren als gekke voor hun komende trek naar het zuiden en het uitzicht op de aan de overkant gelegen weide met koeien is magnifiek. “In de winter en herfst komen herten het laatste gras van het jaar opeten, vertelt de bewoner trots, dat is toch geweldig”! De geur van het Veluwse najaar dringt door de open schuifpuien naar binnen. Er wordt gezellig koffie gedronken met uitzicht op een prachtig stukje Nederland.  

TOP Totaal, voor altijd in ons hart

“Eens gekomen en voor altijd in ons hart! TOP doet zijn naam eer aan. Dat begint al aan de telefoon en bij de eerste kennismaking. TOP levert kwaliteit, staat voor je klaar en luistert naar je wensen. Nog belangrijker, ze komen ook met passende oplossingen, ze denken van A tot Z met je mee en dat was voor ons zeer fijn.  Alles is mogelijk en de service is Top. De fijne medewerking van Richard, Lisa, Gerwin en alle andere medewerkers van TOP Totaal zorgen voor het complete plaatje. Ze kunnen snel leveren en hebben een perfecte nazorg.

Wij kunnen iedereen een chalet van TOP en de samenwerking met hen aanbevelen, lacht de gelukkige bewoner van oor tot oor”.

Specificaties

Model: Ontario
Daktype: Puntdak
Dakafwerking: Dakpan panelen / antraciet
Buitenwand: Houtstructuur
Kozijnen: Kunststof

Locatie

Woning bekijken?!

Bent u op zoek naar de juiste zorgwoning, maar wilt u eerst weten waar u aan begint? Maak dan een afspraak voor de bezichtiging van een model zorgwoning.

U zult positief verrast zijn!

Zorgwoning tips

Overweegt u zelf een zorgwoning te laten plaatsen of bouwen? Wij helpen u graag verder.

  • Kies voor een partij die 'luistert'
  • Advies op maat is van groot belang
  • Overleg de zorgaanpassingen

ZORGWONING ADVISEUR
Lammert

Lammert Haverkamp

Zorgwoning adviseur