Aanvragen Of maak direct een afspraak

Stenen mantelzorgwoning in Zeeland

Koudekerke, Zeeland

Wonen met uitzicht op de Middelburgse abdijtoren de Lange Jan

Op een kleinschalige boerderijcamping, gelegen te Koudekerke in Zeeland, hebben we een zeer royale mantelzorgwoning geplaatst. Deze woning valt op door zijn ruime opzet en landelijke uitstraling.

Geheel in de weilanden en lieflijk ligt de mantelzorgwoning aan de achterzijde van het hoofdhuis van boerderijcamping. Koudekerke ligt in Zuid Beveland onder de rook van de prachtige stad Middelburg.

Vanuit de woonkamer heb je over de weilanden en bosschages uitzicht op het pronkstuk van de stad Middelburg, de Abdijtoren de Lange Jan. Hier midden tussen de weilanden staat de riante mantelzorgwoning. Een prachtig, ruim opgezette, woning van zo’n 90 m2 dat werkelijk tot in de puntjes toe is afgewerkt. Naast een royale woonkamer met eethoek en uitloop naar het terras en woonkeuken telt de woning twee grote tweepersoons slaapkamers, waarvan er thans eén dienst doet als logeerkamer, een strakke moderne badkamer, een apart tweede toilet, riante hal en een grote opslagruimte. Boven de slaapkamers, keuken en badkamer bevindt zich nog een vliering voor de opslag van spullen. Vanaf het zijkant gelegen terras heb je een fenomenaal uitzicht over de weilanden en aangrenzende bosschages.

‘We zitten hier zo heerlijk, toch onder de mensen maar wel geheel vrij. En de ruimte, dat is fantastisch. Al onze meubels konden zo overgezet worden in ons nieuwe huis. We hoefden van weinig meubels afscheid te nemen en zo is het helemaal ons huis geworden. We hebben op het terrein onze eigen plek met een eigen tuin. Jammer dat het zo verschrikkelijk droog is want het net gezaaide graszaad wil nog niet heel hard groeien, maar ook dat zal vast goedkomen.’

‘Via een zoektocht op het internet zijn we bij TOP Totaal terecht gekomen. Vanaf de eerste kennismaking voelde het zo goed  dat we direct de knoop hebben doorgehakt. Het moment van bouwen kwam dichter bij maar dat liep allemaal gesmeerd. Toen de woning kwam in vier aparte gedeelten op zijn eindbestemming aan. Wat was dat allemaal spannend en wat werken de TOP medewerkers hard. Echt ongelofelijk! Voordat we het in de gaten hadden konden we gaan inrichten en onze nieuwe woning betrekken. TOP heeft alles geregeld en zeer professioneel geholpen om het een prachtig geheel te maken. De nazorg is ook heel goed. We zijn ontzettend blij dat we met TOP Totaal in zee zijn gegaan. Het is een heerlijke woning en we willen hier zeker niet meer weg.’

Specificaties

Model: Colorado
Daktype: Puntdak
Dakafwerking: Dakpan panelen / terracotta
Dakhelling: 20,0 graden
Buitenwand: Steen
Kozijnen: Kunststof / wit

Locatie

Woning bekijken?!

Bent u op zoek naar de juiste zorgwoning, maar wilt u eerst weten waar u aan begint? Maak dan een afspraak voor de bezichtiging van een model zorgwoning.

U zult positief verrast zijn!

Zorgwoning tips

Overweegt u zelf een zorgwoning te laten plaatsen of bouwen? Wij helpen u graag verder.

  • Kies voor een partij die 'luistert'
  • Advies op maat is van groot belang
  • Overleg de zorgaanpassingen

ZORGWONING ADVISEUR
Lammert

Lammert Haverkamp

Zorgwoning adviseur