Aanvragen Of maak direct een afspraak

Mantelzorgwoning Winterswijk

Winterswijk, Gelderland

“De charme en rust van de Achterhoek” wat een magnifieke plek.  Zo’n prachtige plek verdient een mooie mantelzorgwoning in landelijke stijl.

Midden in het natuurgebied Korenburgerveen

Winterswijk is een gemeente in het meest oostelijke deel van de regio Achterhoek in de Nederlandse provincie Gelderland.  Midden in het natuurgebied Korenburgerveen ligt deze mantelzorgwoning.

Wat is het hier stil

‘Het was in het begin wel even wennen. We komen uit de stad Rotterdam. We woonden daar in een royaal huis maar wel vlakbij de luchthaven. Het was er dus nooit stil. Toen we hier introkken moesten we wel even omschakelen, maar we willen niet meer terug! Nooit meer!’

Mantelzorgwoning op het terrein

‘Mijn zoon en zijn vrouw zijn dierenarts en hebben een druk beroep. Toen mijn man ernstig ziek werd heeft mijn zoon besloten bij hun op het terrein een mantelzorgwoning te plaatsen. Het is tegenwoordig met alle files en drukte op de weg onhaalbaar, om naast een druk bestaan, ook nog meerdere keren per week naar Rotterdam heen en weer te rijden.  Het moest van mijn zoon een mooi, kwalitatief hoge, woning zijn dat goed in deze omgeving past. Zo is hij na zoeken bij TOP Totaal te Kootwijkerbroek gekomen. Mijn zoon heeft alles van A tot  Z met Richard geregeld. Wij hebben ons er totaal niet mee bemoeid. Alleen met de kleuren heb ik me bezig gehouden. Zo wilde ik een lekkere frisse warme kleur in onze slaapkamer en verder moest het vooral neutraal zijn. Het is elke dag genieten hier. Ook mijn man kan genieten van de stilte, rust en zijn kippetjes die naast het terras in een weitje scharrelen. 

Veel vogels in het voorjaar

Het is een prachtige woning geworden. Extra breed en lang waardoor de woning een groot woonoppervlakte heeft.  De  woning telt een ruime tweepersoons slaapkamer met inbouwkasten, een luxe ‘walk-in’ badkamer, een werk/kantoorkamer, royale, zeer leuk ingerichte, hal en een grote bergruimte. Ondanks het weer siert rondom het chalet het voorjaar, vogels kwetteren als gekke en vliegen op en aan naar de verschillende nestjes  in de tuin. Het uitzicht op het natuurgebied korenburgerveen en de romantische aangelegde tuin is fenomenaal.

Elke dag een feestje

Het is heerlijk wonen zo!  Mijn zoon en kleinkinderen komen elke avond  even kijken of het allemaal wel goed gaat met ons. Dat is niet alleen gezellig maar het geeft ook een veilig gevoel.  Als er iets is dan is er altijd iemand die snel dingen voor ons kan regelen. Het enige kleine stress puntje dat we nu nog hebben is de verkoop van ons huis in Rotterdam. Dat is, na een jaar in de verkoop te staan, nog steeds niet verkocht. We hopen dat dat snel gaat gebeuren dan kan het lijntje met Rotterdam definitief gebroken worden en kunnen we ons helemaal gaan richten op de gezondheid van mijn man en de heerlijke woning waar wij nu in wonen. Dan is elke geleefde dag pas echt een feestje voor ons!’

TOP Team

‘TOP doet zijn naam eer aan. Dat begint al bij de eerste kennismaking. TOP levert zeer hoge kwaliteit woningen, staat altijd voor je klaar en luistert naar je wensen. Alles is mogelijk en de service is geweldig. De mannen werken keihard en komen hun beloftes na. Zo fijn dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Wij kunnen iedereen een woning van TOP Totaal en de samenwerking met hen aanbevelen’.

Specificaties

Model: Colorado
Daktype: Puntdak
Dakafwerking: Dakpan panelen / antraciet
Buitenwand: Houtstructuur
Kozijnen: Kunststof

Locatie

Woning bekijken?!

Bent u op zoek naar de juiste zorgwoning, maar wilt u eerst weten waar u aan begint? Maak dan een afspraak voor de bezichtiging van een model zorgwoning.

U zult positief verrast zijn!

Zorgwoning tips

Overweegt u zelf een zorgwoning te laten plaatsen of bouwen? Wij helpen u graag verder.

  • Kies voor een partij die 'luistert'
  • Advies op maat is van groot belang
  • Overleg de zorgaanpassingen

ZORGWONING ADVISEUR
Lammert

Lammert Haverkamp

Zorgwoning adviseur