Aanvragen Of maak direct een afspraak

Mantelzorgwoning Lunteren, Gelderland

Lunteren, Gelderland

Wonen aan het spoor in Lunteren

Midden tussen de weilanden in het buitengebied van Lunteren is door TOP Totaal deze mantelzorgwoning geplaatst. Een prachtig, ruim opgezette woning dat werkelijk tot in de puntjes toe is afgewerkt. Naast een royale woonkamer met uitloop naar het terras en keuken telt de woning twee slaapkamers, een aangepaste moderne badkamer, een apart tweede toilet en een grote berging/opslagruimte. De woning staat midden tussen de weilanden vlak naast het spoor dat de treinroute verbindt tussen Wageningen en Barneveld. Vanuit alle ramen is er een fenomenaal uitzicht over groen en bosschages.

‘Het uitzicht wat je hier hebt is niet het enige om verliefd op te worden. Lunteren ligt op de Veluwe en staat voor natuur, ruimte en stilte. ‘Het is hier geweldig, voorheen woonde ik in de boerderij, echter toen mijn dochter daar met haar man ging wonen is er besloten om voor mij een mantelzorgwoning naast de boerderij te zetten. Een keuze waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb, aldus de bewoonster. ’24 uur per dag heb ik een prachtig uitzicht, ik zit vrij maar toch ook niet geheel afgesloten van mijn familie en heb daardoor veel aanloop van mijn kinderen en kleinkinderen. Genieten dus!. Het enige dat je in de woning wel meer hoort is de trein. In de boerderij hoorde je deze niet of nauwelijks, deze woning staat toch een stuk dichter tegen het spoor aan en dan hoor je elk kwartier wel de trein maar ook dat went snel en trouwens het is best gezellig’.

‘Het is heerlijk wonen zo, je eigen stekje met je eigen spullen en alles wat je nodig hebt zit erin. Heerlijk gelijkvloers en ook al rekening gehouden met het ouder worden. De medewerkers van TOP Totaal denken echt met je mee. Alles is mogelijk en de nazorg is ook super!’

‘We zijn via zoeken op het internet bij TOP Totaal terecht gekomen en zijn daar gaan kijken. We waren meteen verkocht en zo is het allemaal heel snel gegaan. Ik heb nu een heel jaar in de woning gewoond en je maakt de seizoenen echt mee. Het enige minpuntje dat ik misschien heb  is dat het in de zomer wel heel warm kan worden. De zon staat de hele dag op de woning en een airco zou dan niet misstaan, wie weet is dit nog iets om mee te nemen in de toekomst. Verder ben ik super tevreden en kan ik iedereen zo’n mooie op maat gemaakte woning van TOP Totaal aanbevelen’.

TOP Totaal heel hartelijk dank voor alle goede zorgen!

Specificaties

Model: Colorado
Daktype: Puntdak
Dakafwerking: Dakpan panelen / antraciet
Buitenwand: Houtstructuur
Kozijnen: Kunststof

Locatie

Woning bekijken?!

Bent u op zoek naar de juiste zorgwoning, maar wilt u eerst weten waar u aan begint? Maak dan een afspraak voor de bezichtiging van een model zorgwoning.

U zult positief verrast zijn!

Zorgwoning tips

Overweegt u zelf een zorgwoning te laten plaatsen of bouwen? Wij helpen u graag verder.

  • Kies voor een partij die 'luistert'
  • Advies op maat is van groot belang
  • Overleg de zorgaanpassingen

ZORGWONING ADVISEUR
Lammert

Lammert Haverkamp

Zorgwoning adviseur