Aanvragen Of maak direct een afspraak

Mantelzorgwoning Kootwijk

Kootwijk, Gelderland

Het piepkleine dorpje Kootwijk ligt aan  ‘het Kootwijkerzand’ en  de tuin van deze mantelzorgwoning grenst zowat aan dit prachtige natuurgebied.

De natuur, rust en ruimte vindt de bewoonster juist zo heerlijk. Het uitzicht op mijn eigen tuin en de omliggende weide en bosschages is elke dag anders. De hele dag is hier wat te zien, je ziet in de avond veel wild en de seizoenen maak je bewust mee, dat is fantastisch.

De royale mantelzorgwoning is door TOP Totaal gebouwd en geplaatst. Een prachtig, ruim opgezette Quadro woning dat ondanks de strakheid heel mooi in een landelijke omgeving past. Naast een luxe keuken en een royale woonkamer met veel lichtinval, telt de woning nog een grote badkamer en ruime slaapkamer. De tweede slaapkamer doet dienst als was- en rommelkamer. Vanuit de ramen is er een heerlijk uitzicht op de hoofdwoningen, tuin, de paardenstallen en de weide.

‘Genieten dus!  Het is een heerlijk huis, compleet maar wel heerlijk ingericht met mijn eigen spullen en alles wat je nodig hebt zit erin.’ Ik heb wel heel veel meubels weg moeten doen. De woning waar ik in woonde lag ook midden in het bos en was erg groot. Gelukkig konden we de spullen waar ik zo gehecht aan ben wel plaatsen in het chalet. Chalet Quadro is gelijkvloers dus makkelijk met oog op het ouder worden.  24 uur per dag heb ik een prachtig uitzicht, ik zit vrij maar toch ook niet geheel afgesloten van mijn familie en heb daardoor veel aanloop van mijn kinderen en kleinkinderen. Ik heb een heerlijk overdekt terras zodat ik ook met warme- of regenachtige dagen lekker buiten kan zitten. Veel mooie planten heb ik vanuit mijn oude tuin meegenomen. Helaas zijn de grote edelherten daar ook heel blij mee, want enkele weken geleden hebben ze alle knoppen uit mijn bloemen gegeten. Maar ja je woont niet voor niets op de Veluwe.’

‘De medewerkers van TOP Totaal denken echt met je mee. Alles is mogelijk en de nazorg is ook super! Zo ontdekte ik een paar gekke gele vlekken op mijn vloer. Direct stond er iemand klaar om dit te verhelpen, wel zo fijn.’

‘Voor TOP Totaal is Kootwijk natuurlijk een thuiswedstrijd, maar dat is niet de reden waarom we voor hen gekozen hebben. Ze bouwen gewoon heel goed en de kwaliteit is zeer hoog. Dat wilden we graag en daarom hebben we voor Top gekozen. Ik woon nu bijna een jaar in de woning en je maakt de seizoenen echt mee. Het enige minpuntje dat ik misschien heb is dat het in de zomer wel heel warm kan worden. Gelukkig is dat maar enkele dagen per jaar en wanneer je in de avond,  als het wat koeler wordt,  de ramen lekker open zet, tocht het vrij snel weer door. Ik ben super tevreden en kan ik iedereen zo’n mooie, op maat gemaakte, woning van TOP Totaal aanbevelen’.

Specificaties

Model: Quadro
Daktype: Platdak
Buitenwand: Houtstructuur
Kozijnen: Kunststof

Locatie

Woning bekijken?!

Bent u op zoek naar de juiste zorgwoning, maar wilt u eerst weten waar u aan begint? Maak dan een afspraak voor de bezichtiging van een model zorgwoning.

U zult positief verrast zijn!

Zorgwoning tips

Overweegt u zelf een zorgwoning te laten plaatsen of bouwen? Wij helpen u graag verder.

  • Kies voor een partij die 'luistert'
  • Advies op maat is van groot belang
  • Overleg de zorgaanpassingen

ZORGWONING ADVISEUR
Lammert

Lammert Haverkamp

Zorgwoning adviseur