Aanvragen Of maak direct een afspraak

Mantelzorgwoning in Bennekom

Bennekom, Gelderland

Aan de met klimop begroeide charmante schuur hangt een geel bordje met de benaming “het maisveld”, het goede adres dus. Door de telefoon had de klant al laten weten dat we op het maisveld moesten zijn. Het is moeilijk om daarvan een voorstelling te maken, dit ontstaat pas wanneer u ziet waar de mantelzorgwoning geplaatst is; uniek en landelijk gelegen aan de rand van een gigantisch maisveld!

Bouwput werd zwembad

‘We zitten hier best laag en zodoende was het nog een grote uitdaging om het water de baas te zijn. Op de plek waar de woning namelijk geplaatst zou gaan worden was een gigantisch gat gegraven. Door de aanhoudende regen in januari, februari en maart hadden we een waar buitenzwembad. Hier kon geen woning op geplaatst worden. Gelukkig kwam TOP Totaal zeer snel met oplossingen en zo werden er extra afvoerpijpen naar de sloot getrokken om het overtollige water in de bouwput af te voeren. En dat lukte’!

Plaatsing in sneltrein vaart

‘Wat kunnen die mannen werken. De plaatsing ging als een trein, om half elf in de morgen stond het als een huis! Vooraf was het nog wel even spannend of we de vergunningen als mantelzorgwoning wel rond konden krijgen. TOP Totaal had ons aangeboden om dit te regelen, ik had echter een goed bevriende makelaar die de juiste ingangen had en zo werd dit probleem snel opgelost’.

Weids uitzicht in de winter en privacy in de zomer

‘Het is hier echt heerlijk wonen, eindelijk heb ik een eigen tuin met zowel aan de voor- als achterzijde een prachtig uitzicht over de landerijen. In de winter is het hier weids, in de zomer lekker beschut door het mais dat rondom de woning groeit en bloeit’.

TOP Service gaat verder dan tot aan de voordeur

‘De service van TOP Totaal gaat echt verder dan tot de voordeur. Zo kon ik vooraf al boekenplanken en meubels bij TOP Totaal afleveren. Zij bouwden alles op voorhand voor mij in. Precies zoals ik het graag wilde hebben. Daarnaast kwamen ze ook met zeer praktische oplossingen, zoals een grote boekenkast over de hele breedte van het chalet. Top bouwde deze kast speciaal voor mij, ik heb namelijk nogal wat boeken en deze moesten absoluut een plekje krijgen in mijn nieuwe onderkomen. Dat is TOP gelukt! Ook een goede tip was de schuifdeur in plaats van een gewone deur tussen mijn woonkamer en mijn werk/computer kamer. Dit scheelt gigantisch veel ruimte, iets wat ik goed kan gebruiken. Waar ik ook zeer blij mee ben is de royale bergzolder, handig om te hebben en zeer praktisch in het gebruik’.

My home is your castle

‘Ik kan echt iedereen een mantelzorgwoning van TOP aanbevelen. Het is hier heerlijk wonen en ik heb veel aanloop van de kinderen van de buren, ze komen gezellig langs voor een praatje, kopje thee of een spelletje. Hierdoor blijf ik lekker onder de mensen en maken ze meer zeer gelukkig’.

‘My home is your castle’. ‘Ik zal TOP Totaal altijd als eerste keuze aanbevelen. Mijn woning staat altijd open voor mensen die eens een kijkje willen nemen. Omdat ik zelf zo tevreden ben wil ik dit graag delen met mensen die geïnteresseerd zijn’.

Specificaties

Model: Ontario
Daktype: Puntdak
Dakafwerking: Dakpan panelen / antraciet
Buitenwand: Houtstructuur
Kozijnen: Kunststof

Locatie

Woning bekijken?!

Bent u op zoek naar de juiste zorgwoning, maar wilt u eerst weten waar u aan begint? Maak dan een afspraak voor de bezichtiging van een model zorgwoning.

U zult positief verrast zijn!

Zorgwoning tips

Overweegt u zelf een zorgwoning te laten plaatsen of bouwen? Wij helpen u graag verder.

  • Kies voor een partij die 'luistert'
  • Advies op maat is van groot belang
  • Overleg de zorgaanpassingen

ZORGWONING ADVISEUR
Lammert

Lammert Haverkamp

Zorgwoning adviseur