Aanvragen Of maak direct een afspraak

Mantelzorgwoning Heerde

Heerde, Gelderland

Mantelzorgen aan huis te Heerde

Midden tussen de weilanden in het buitengebied van Heerde is  door TOP Totaal deze mantelzorgwoning geplaatst. Een prachtig, ruim opgezette woning dat tot in de puntjes toe is afgewerkt. Naast een royale woonkamer met uitloop naar het terras en keuken telt de woning een ruime inloop slaapkamer en een aangepaste moderne badkamer. De woning is geplaatst achter de woning van haar dochter en staat midden tussen de weilanden in het buitengebied van Heerde. Vanuit de ramen is er een landelijk uitzicht over groen, bosschages en een prachtige vijver.

‘Het uitzicht en de rust wat je hier hebt is niet het enige om verliefd op te worden. Heerde ligt op de Veluwe en staat voor natuur, ruimte en stilte. ‘Nog niet zo lang geleden hebben wij deze royale boerderij gekocht met rondom veel grond, er moest heel veel aan gebeuren en we zitten nog steeds midden in een verbouwing. Toen het wat slechter met mijn moeder ging hebben wij besloten om voor haar een mantelzorgwoning achter de boerderij te zetten. Een keuze waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb, aldus de eigenaresse. ’24 uur per dag heeft mijn moeder een prachtig uitzicht, ze zit vrij maar toch ook niet geheel afgesloten van mijn familie en ze heeft daardoor veel aanloop. Genieten dus!’

‘Het is heerlijk wonen zo, je eigen stekje met je eigen spullen en alles wat je nodig hebt zit erin. Heerlijk gelijkvloers en ook al rekening gehouden met het ouder worden. De medewerkers van TOP Totaal denken echt met je mee. Alles is mogelijk en de nazorg is ook super!’

‘We zijn via zoeken op het internet bij TOP Totaal terecht gekomen en zijn daar gaan kijken. We waren meteen verkocht en zo is het allemaal heel snel gegaan. Mijn moeder is al helemaal gewend en heerlijk thuis met haar eigen spulletjes. Ze loopt zo naar buiten. Rondom de vijver, onze woning en de mantelzorgwoning hebben wij een vlonder aan laten leggen. Zo zit ze heerlijk voor haar huisje, in een prachtige tuin aan het water. Wij zijn echt super tevreden met deze TOP-woning en kan ik iedereen zo’n mooi op maat gemaakt huisje van TOP Totaal aanbevelen’.

TOP Totaal heel hartelijk dank voor alle goede zorgen!

Specificaties

Model: Manitoba
Daktype: Puntdak
Dakafwerking: Dakpan panelen / antraciet
Buitenwand: Houtstructuur
Kozijnen: Kunststof

Locatie

Woning bekijken?!

Bent u op zoek naar de juiste zorgwoning, maar wilt u eerst weten waar u aan begint? Maak dan een afspraak voor de bezichtiging van een model zorgwoning.

U zult positief verrast zijn!

Zorgwoning tips

Overweegt u zelf een zorgwoning te laten plaatsen of bouwen? Wij helpen u graag verder.

  • Kies voor een partij die 'luistert'
  • Advies op maat is van groot belang
  • Overleg de zorgaanpassingen

ZORGWONING ADVISEUR
Lammert

Lammert Haverkamp

Zorgwoning adviseur